« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Backup och spamfilter till datorn

Backup24 erbjuder ett backupsystem som heter CronicBackup. Ett backupsystem gör att du kan spara viktiga filer och data på ett säkert ställe. CronicBackup är optimalt, då du kan spara precis allt du vill utan att välja, så som många andra system gör.

Spamfilter som håller vad den lovar

På spamfilter.tips hittar du just det du behöver för din dator om du vill skydda den mot spam. Spam är en elake-post som skickas ut, för att antingen göra reklam, eller för att komma åt känsliga uppgifter i någons dator. Vi använder vår dator till det mesta så som att betala räkningar, eller logga in på olika sidor med hjälp av Bank-ID. Får någon elaksinnad tag på detta, så kan du bli av med både det ena och andra. Dimac Hosting heter företaget som erbjuder ett spamfilter som säkrar din e-post mot dessa spam. Med hjälp av det så blir du tryggare i din användning av datorn.

Diamac Hostings spamfilter erbjuder:

  • Ett avtal utan krusiduller
  • Lösningar som är skräddarsydda
  • Rapporter som är detaljerade
  • Stöttning

Spamfilter och andra lyxproblem

Svd.se kan vi läsa om saker som ska göra det enklare för oss i livet och i samhället. Det roliga är att dessa hjälpmedel ibland kan kännas som att de istället ställer till det. Spamfilter, gör att du får kanske bara ett par mail om dagen och du känner dig bortglömd. Eller för att inte tala om andra saker som egentligen är rena rama lyxproblem!

21 May 2015