« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Bli stark med ekologisk ashwagandha

Ekologisk ashwagandha är en produkt som är helt naturlig, som nu finns att få i form av kapslar. Ashwagandha betyder ”att ge styrka som en häst”. Denna ört används inom Ayurveda och den är känd som en tonic som föryngrar. Eftersom den är adaptogen, så kan den både ge dig energi eller lugna dina sinnen.

Chaga i tablettform

Chaga tabletter är för dig som vill ha något nåt magen, hjärtat och levern. Sprängticka är ett annat namn för Chaga. Det är en svamp, som lever som parasit på björkträd. Denna svamp har man känt till och använt i flera hundra år världen över. I Kina användes den främst för att få en hälsosam balans och att främja livslängden. I Ryssland använder man den än idag som en allmän tonic. Chaga har bland annat även dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödja kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Matsmältningen
  • Antibakteriella och desinficerande egenskaper vid behandling av gastrit och andra gastrointestinala tillstånd

Beställ dina produkter på iForma

Både Ashwagandha, Chaga och många andra bra och naturliga hälsoprodukter hittar du på iForma. Beställ online och du får en snabb, tillförlitlig leverans. Iforma har ett brett sortiment av rawfood, superfood, detox, vikt, träning, vitaminer och naturliga kosttillskott. Alla produkter som du hittar på deras hemsida är naturliga, och många av dem har använts i århundanden som en naturlig del av livet. Så för att må bra på naturligt sätt, beställ du också.

25 Nov 2015