« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Drömmer du om Panama?

Äskar du att resa och utforska olika delar av världen? Har du funderingar på att boka resa till Panama? Då har du tänkt helt rätt! Panama är ett land som ett av Centralamerikas mest utvecklade land tillsammans med Costa Rica. Detta underbara land har mycket att erbjuda och gillar du snorkling kan du bege dig till norra delen av landet. Här hittar du nämligen Bocas del Toro som är en ögrupp och där du kan snorkla, se sköldpaddor och mycket mer. Vill du uppleva en av världens finaste sandstränder så ska du bege dig till ögruppen San Blas. Här kan du vandra på mjölvit sand eller bada i det ljusturkosa vattnet.

Boka din resa

Panama går att besöka året om och du kan enkelt boka på inca.se. Inca Tours kan skräddarsy din resa helt efter dina önskemål eller så bokar du ett färdigt paket. Att resa med Inca är dels som att resa helt på egen hand, men ändå på ett sätt som är arrangerat. Du tar dig själv från plats till plats, men deltar i bestämda utflyktsmål och aktiviteter. Utöver resor till Panama har Inca,se resor till:

  • Brasilien
  • Bolivia och Saltöknen
  • Rundresa på Kuba
  • Peru
  • Mexico

Dessutom har Inca Tours resor till flera platser till inom Latinamerika. Välj själv om du föredrar att resa i grupp eller på egen hand.

Lär dig mer om Centralamerika

Om du inte vet så mycket om Panama eller Centralamerika så är det en bra idé att läsa in dig lite om landet för att få en bättre upplevelse.Läs mer på dn.se och lär dig mer om landet innan du reser. Det finns även bra och mycket information om landet på inca.se, där du även kan boka resan i samband med att du surfar in på deras sida.

16 Jan 2015