« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Få bättre hälsa med Reuma Shop

 

Reuma Shop är ett företag som tillhandahåller ett stort sortiment för att personer med reumatism ska få bättre hälsa, mindre smärta och ett bättre och mer självständigt liv. I sortimentet finns det produkter för träning, kosttillskott och framförallt hjälpmedel för ett bättre och mer självständigt liv. Eftersom  många reumatiker drabbas hårt av smärta och värk finns det även smärtlindringsprodukter såsom TENS och olika sorters spikmattor.

För att få en bra hälsa så är det viktigt att både hålla sig i form och att äta och sova bra. Med produkter från TEMPUR så sover man ofta bättre och deras produkter ger ett bra ergonomiskt stöd. Det unika med TEMPUR är att materialet anpassas efter din  kroppsform och inte tvärtom. Det ger kroppen både bra stöd men man kan även få bättre blodcirkulation eftersom kroppen får en bättre sovställning.

Genom att sköta sin medicinering, sjukgymnastik, träning, kost och smärtlindring är vi på Reuma Shop övertygande om att man kan få bättre hälsa. Att träna är väldigt viktigt för reumatiker och att bygga upp kroppen för att undvika skov. Ibland kommer livet emellan men det är viktigt att fortsätta kämpa. Allt detta måste dock harmonieras och tas små steg på vägen för en bättre hälsa.

27 Apr 2016