« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

När du älskar att laga mat

Tycker du om att göra goda maträtter och älskar att stå i köket? Då ska du satsa på att använda dig av produkter som gör maten ännu godare. Du hittar exempelvis en gjutjärnsgryta på Culina som kan användas till allt från köttgrytor till enklare maträtter. Gjutjärnsgrytor är något som funnits i många kök i flera hundra år och en sådan gryta blir bara bättre ju mer du använder den. Dessutom är den stabil och håller bra samt gör din mat extra god. Att en gjutjärnsgryta dessutom numer är snygg att se på är en bonus.

Köp en gjutjärnsgryta

Du hittar flera olika varianter av en gjutjärnsgryta på Culina.se och i flera olika storlekar. Med gjutjärnsgrytor får du inte bara mat som smakar bra, du kan även servera direkt ur den då den håller värmen på ett bra sätt. Detta är tack vare att den är tillverkad i ett material som är tjockt och inte släpper ut den. Se till att investera i en eller flera gjutjärnsgrytor till ditt kök, hos Culina kan du välja mellan dessa modeller:

  • Ronneby bruk gryta- flera former och storlekar
  • Skeppshult gryta – flera former och storlekar
  • Stekgrytor
  • Startset med gryta och stekpanna i gjutjärn

Beställ hos Culina

Culina har funnits på nätet ända sedan 2004 och har över 20 000 nöjda kunder. Du hittar produkter för både bakning och matlagning hos dem och annat du kan behöva i ditt kök. Efter lagd beställning så får du dina varor inom 1-3 dagar och du kan enkelt välja mellan flera olika betalningsalternativ. Oavsett om du har behov av en gjutjärnsgryta eller porslin och glas så hittar du det hos Culina. Så se till att beställa dina produkter idag från ett sortiment som är ett av de bästa på marknaden idag.

16 Jan 2015