« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Satsa på en bra luftrenare

Något som kan vara bra att satsa på, det är en luftrenare. En sådan är bra att ha hemma så väl som på kontoret. Du som vill jämföra olika modeller du kan göra det på bastitest24. När det är en sämre luftkvalitet i ett rum, så är det astmatiker och allergiker som känner av det alla mest, men även andra kan känna av att luften inte är så bra. Därför är en luftrenare bra att ha, för alla, oavsett om man har astma, allergier eller bara vill ha en bättre luft i hemmet.

Att rena luften med en luftrenare är bra och enkelt. Om du tycker att det känns instängt och att det är en dålig kvalitet på luften hemma, eller på jobbet, ja då kan det lösas genom att sätta in en bra luftrenare.

Hitta en bra luftrenare

Om det är så att du vill satsa på att skaffa dig en luftrenare, så kan det vara en fördel att jämföra olika modeller. Det är ju så att de kan ha helt olika kapaciteter. Det är ju så att den bör klara av det rum den ska stå i. Så välj en utifrån hur många kvm rummet är på. Sedan är det även bra att fundera på vad för slags filtrering det ska vara. En som många föredrar det är att använda HEPA filter. 

Fundera även på saker som ljudnivån på den samt om den har ett filter för att ta bort lukter med.

20 Mar 2022