« ett bättre du

den hälsosamma bloggen

Smarta investeringar

På denna bloggen skriver vi gärna om bra produkter och om företag som erbjuder bra tjänster. Jag brukar ofta kika på nätet om jag hittar nya företag jag inte skrivit om tidigare, för att se om jag kan tipsa om det. För ett kort tag sedan hittade jag Svenska Investeringsgruppen på Facebook. Detta är ett företag som sysslar med annorlunda typer av investeringar. De är faktiskt Sveriges ledande finansföretag inom alternativa investeringar. Att göra investeringar kan öka inkomster för den som vågar. Svenska Investeringsgruppen erbjuder alternativa investeringar inom främst fastigheter.

Svenska Investeringsgruppens ger dig investering i 4 enkla steg

Svenska Investeringsgruppens mål är att du ska få möjligheten till en ekonomisk tillväxt och frihet genom att göra alternativa investeringar. Hos dem är investeringen enkel i 4 steg:

  • Välj investering
  • Bli ägare
  • Regelbundna uppdateringar
  • Hjälp och support

När det kommer till att välja investering, så får du hjälp av deras rådgivare att identifiera vilken fastighetsinvestering som passar dig. När du investerar, så blir du ägare till en fastighet eller till aktier i en onoterad fastighetsfond. När det kommer till uppdateringar, så får du det regelbundet till din mobil eller till din mail. Hjälp och support är något du har tillgång hela tiden.

Värderingar

SIG har vissa värderingar som de går efter. De är, långsiktighet, öppenhet, trovärdighet, effektivitet och etik.

SIG på nätet

Eniro kan du få tag på deras kontaktuppgifter med mera och utöver att finnas på Facebook så hittar du dem även på Twitter.

3 Jun 2015